Wil jij als bedrijf of als individu deelnemen aan de Ten Miles op 28 & 29 september?

En hiermee meteen geld ophalen voor het IPSO Centrum Midden-Brabant? Meld jezelf of jouw bedrijf dan aan om geld op te halen voor ons project Jong en Kanker. Dus zoek jij nog een goed doel om geld voor op te halen tijdens de Ten Miles? Twijfel dan niet langer en meld je aan nu via onderstaande link of door te mailen naar events@ipsocentrummb.nl 

Jong en Kanker

ELk jaar krijgen bijna 4.000 Nederlanders in de leeftijd VAN
18 tot 39 jaar te horen dat zij kanker hebben.

Extra informatie

Meer informatie over Samen Stappen Maken

IPSO Centrum Midden-Brabant staat een mooi project tegemoet, namelijk een deelname aan het hardloop- en wandelevenement Ten Miles in Tilburg. Dit zal plaatsvinden op 28 en 29 september 2024. Wij willen jongvolwassenen (zogenaamde buddy’s) samen met gasten van ons centrum laten deelnemen aan dit hardloop- en wandelevenement. Of voor zij die niet willen deelnemen aan het evenement, wel de mogelijkheid bieden om een buddy te krijgen om wat leuks te doen en de verbinding aan te gaan met de ander.

Voor dit project bieden we buddy’s aan binnen de regio Tilburg: jongeren die fit en gezond zijn, de zogenaamde buddy’s. Een buddy gaat met jou wandelen, hardlopen of misschien gewoon iets anders leuks doen tijdens het weekend. Elk team bestaat dus weer uit verschillende duo’s die elkaar stimuleren om samen in beweging te komen. Uiteraard met begeleiding van de projectleiders, die dit coördineren. Door samen te participeren aan het evenement willen we letterlijk samen stappen maken. Zowel stappen voor een inclusieve samenleving, als stappen om uiteindelijk meer jongvolwassenen in ons centrum te verwelkomen. Lees hieronder bij ‘Extra informatie’ meer over wat een buddy jou kan brengen.

Naast dit buddysysteem is er ook de mogelijkheid om zelf als individu deel te nemen aan de Ten Miles. Of kies je er liever voor om als team of als organisatie deel te nemen? Voor beide opties geldt dat het prachtig zou zijn als we met zo veel mogelijk mensen sponsoracties aanmaken waarmee de deelnemers gesponsord worden voor hun loop. De opbrengst gaat vervolgens naar ons Centrum voor leven met en na kanker. Hiermee hopen wij nog lang onze deuren open te kunnen houden voor zij die te maken krijgen met deze ziekte.

Hoe meld ik me aan als individu of als bedrijf?

Of je je als individu of als bedrijf aanmeldt, voor beide mogelijkheden geldt dat je je aanmeldt via de website van de Ten Miles. Het inschrijfgeld betaal je bij deze opties zelf.

Vervolgens geef je aan ons door dat je voor ons als goed doel wil gaan lopen, dit doe je door een mailtje te versturen naar: events@ipsocentrummb.nl

Wij vragen je om de naam, afstand en een foto aan te leveren zodat wij jouw sponsoractie op de website kunnen zetten. Ook maken wij een QR code aan die jij kan delen binnen jouw netwerk. Samen maken we stappen en hopen we een mooi bedrag binnen te halen voor ons Centrum!

Wat brengt dit project jou?

Met dit project richten wij ons op kwetsbaarheid, maar tegelijkertijd veerkracht. Binnen ons centrum wordt gewerkt met Positieve Gezondheid, waarbij gekeken wordt naar wat wél kan aan de hand van verschillende pijlers. Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren (bron: https://www.iph.nl/positieve-gezondheid/wat-is-het/). Dit project kan jou helpen om jou beter te laten voelen, denk hierbij aan verbeteren van de conditie, maar ook het meedoen waarbij je samen leuke dingen gaat doen. Beide enorm belangrijk, en nóg leuker om samen te doen!

Sponsor onze wandelaars

Sponsor onze hardlopers

Sponsor ons hulpteam