Samen Stappen Maken op 28 & 29 september 2024

IPSO Centrum Midden-Brabant staat voor een mooi project, namelijk onze deelname aan het hardloop- en wandelevenement CZ Tilburg Ten Miles op 28 en 29 september 2024. En jij kunt meedoen!

We willen zoveel mogelijk mensen met elkaar verbinden tijdens dit evenement. Met ‘Samen Stappen Maken’ willen we daarnaast zichtbaarheid, bekendheid, en maatschappelijk participatie stimuleren. En wat het uiteindelijk financieel oplevert, willen wij besteden aan onze groeiende doelgroep Jong en Kanker. Jij kunt op 4 manieren deelnemen:

  1. Door geen buddy te worden maar individueel deel te nemen aan de Ten Miles en als goed doel IPSO Centrum Midden-Brabant te kiezen. Met jouw wandeling of hardlooproute haal jij geld op voor ons Centrum!
  2. Door je aan te melden als hulpbuddy waarbij je samen met andere buddies en gasten van ons Centrum aansluit bij het hulpteam. Dit team staat tijdens de zondag van de Ten Miles klaar om de versiering te verzorgen, maar ook om wat lekkers voor te bereiden om uit te delen voor de deelnemers.
  3. Door samen met een buddy te wandelen of te rennen, de afstand en de contactmomenten kiezen jullie zelf. In het weekend van de Ten Miles gaan jullie samen de afgesproken afstand afleggen.
  4. Door samen met jouw bedrijf/team jezelf aan te melden voor de Ten Miles en ons als goed doel te kiezen. Wij promoten de sponsoractie op de sponsoractie pagina en jullie halen gezamenlijk een mooi bedrag op voor ons Centrum!

Voor alle 4 de opties geldt dat je een eigen sponsoractie pagina krijgt waarmee je jouw sponsoractie kunt promoten. Wanneer je een duo vormt of vanuit een bedrijf/team gaat deelnemen, krijg je als team een gezamenlijke sponsoractie pagina waarmee jullie de actie kunnen gaan promoten en delen!

Dit project is onderdeel van het MDT programma.

Sponsor onze wandelaars

Sponsor onze hardlopers

Sponsor ons hulpteam