Club van 100

Zonder jullie hulp kunnen wij niet bestaan

Maatschappelijke betrokkenheid geeft een goed gevoel

Waarom de Club van 100

De leden van de Club van 100 zijn particulieren, ondernemers en bedrijven. Door hun betrokkenheid is IPSO Centrum Midden-Brabant in staat haar deuren open te houden voor iedereen geraakt door kanker en haar programma voort te zetten en verder uit te breiden.

Ook draagt de Club van 100 bij aan een grotere bekendheid van IPSO Centrum Midden-Brabant in de regio Tilburg en omstreken. Want veel mensen weten namelijk niet dat je voor psychosociale ondersteuning gewoon bij ons binnen kunt lopen.

Zonder wachttijd en zonder verwijsbrief!

Op deze manier sluit de Club van 100 aan bij maatschappelijke betrokkenheid en het maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Met je eigen onderneming kun je daadwerkelijk iets betekenen voor de maatschappij en voor je eigen werknemers, dat geeft een goed gevoel!

Rob Tijssens, voorzitter bestuur IPSO Centrum Midden-Brabant, directeur/eigenaar Packaging Partners

Jouw voordeel …

… is ons fundament

Samen met de Club van 100 bouwen we aan een financieel stevig IPSO Centrum Midden-Brabant. Op onze beurt ondersteunt IPSO Centrum Midden-Brabant je als partner over hoe om te gaan met kanker op de werkvloer.

Vanwege onze ANBI-status hoeven wij geen successierecht of schenkbelasting te betalen.

Een bedrijf dat vennootschapsbelasting betaalt, kan de giften aan een goed doel aftrekken van de belasting. Hiervoor bestaan specifieke regels die verschillen van de giftenaftrek voor particulieren.

Giften aan een ANBI zijn aftrekbaar van de belasting in het jaar waarin ze zijn gedaan. De regelgeving rondom giftenaftrek is complex. Vraag advies aan een belastingadviseur.