Help mee

Als bedrijf, als particulier of als vrijwilliger

Help mee op jouw manier

IPSO Centrum Midden-Brabant heeft ieder jaar 75.000 euro nodig, een bedrag dat we ieder jaar weer op een creatieve manier moeten zien te krijgen. Van de Gemeente Tilburg ontvangen we weliswaar subsidie, maar dit is slechts een klein percentage van de benodigde inkomsten. Wat we verder nodig hebben, ontvangen we via donaties, sponsoracties en hopelijk doordat jij ons wil steunen.

Acties en evenementen

Alle sponsorinitiatieven, groot én klein, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een fietstocht maakt, bloembollen verkoopt of meewandelt met de Nacht van Loon: met de opbrengsten van jouw actie maak je het mogelijk dat iedereen die met kanker te maken heeft weer in hun kracht komt te staan. Natuurlijk ondersteunen we je graag met bijvoorbeeld informatie- en promotiemateriaal. En heb je hulp nodig met het organiseren van een actie, neem dan ook gerust contact op met ons.

Op dit moment zijn er verschillende actieve acties. Kies jij waaraan jij mee wilt doen? Of start jij liever zelf jouw eigen actie? Met beide zijn wij natuurlijk harstikke blij!

Meedoen aan een actie

Schrijf je in bij een bestaande actie of evenement en laat je sponsoren voor IPSO Centrum Midden-Brabant. Ren, fiets of wandel voor een beter leven met en na kanker. Of kies een andere optie die precies bij jou past.

Zelf een actie starten

Wil je in actie komen voor IPSO Centrum Midden-Brabant? Alleen, met je sportclub of met je bedrijf? Geweldig! Laat het ons weten en we maken van jouw actiepagina op onzer site. Doe mee op jouw manier. Alles wat je doet is goed!

Een eigen actie starten is makkelijker dan je denkt

Start je eigen actie

Meld ons dat je een nieuwe actie wil starten door het invullen van dit formulier. We bellen je dan terug om de details door te spreken en maken jouw actiepagina op onze website aan.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Schreeuw je actie van de daken en het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt. De informatie op onze website staat je al ter beschikking.

Vier je impact

Je doel behaald? Fantastisch! Samen maken we het verschil voor een beter leven met én na kanker. Dankjewel voor jouw inzet en je steun! We zullen elke euro goed gebruiken.

Producten of diensten doneren

17.000 kopjes koffie en thee schenken we per jaar. En bij het kopje koffie bieden wij onze gasten graag een koekje aan. Bloemist ’t Laar Tilburg zorgt wekelijks voor verse bloemen … Natura giften bieden ons de mogelijkheid om voor een optimale gastvrijheid te zorgen.

Wij zijn uiteraard blij met elke gift, maar bel je even van tevoren wat er echt nodig is? Ons nummer is 013 785 16 81. Anders komen we misschien om in de thee en hebben we een tekort aan toiletpapier. Hieronder vind je een lijst met producten die altijd welkom zijn.

Huishoudelijke benodigdheden

Onderhoudsmiddelen

Kantoorartikelen

Programmabenodigdheden

Klusjesmannen

Overige

Meer voor bedrijven

Alle sponsorinitiatieven, groot én klein, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een fietstocht, bloembollen verkoopt of meewandelt met de Nacht van Loon: met de opbrengsten van jouw actie maak je het mogelijk dat iedereen die met kanker te maken heeft weer in hun kracht komt te staan. Natuurlijk ondersteunen we je graag met bijvoorbeeld informatie- en promotiemateriaal. En heb je hulp nodig met het organiseren van een evenement, neem dan ook gerust contact op met ons.

Op dit moment ondersteunen verschillende initiatieven IPSO Centrum Midden-Brabant.

Projectpartner van een activiteit, actie of evenement

Structurele samenwerking

Salarisdonatie

Zet je beste salesmanager en je netwerk in voor onze lockup