Programma

Aandacht als je kanker hebt

Voel je welkom, meld je aan voor onze activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van ons programma waarin alle activiteiten terug te vinden zijn die je kunt doen bij ons. Denk aan ontspannende, informatieve en creatieve workshops, maar ook aan verschillende spreekuren waar je terecht kunt voor advies of een luisterend oor. Verder kun je de verschillende lotgenotengroepen terugvinden in ons programma.

Om mee te doen, vragen we je vooraf in te schrijven. Heb je iets gevonden en wil je meedoen? Klik op Lees meer bij de activiteit en je kunt je direct inschrijven. Je vindt daar ook de eigen bijdrage die we vragen als tegemoetkoming in de kosten. Let op: Je aanmelding is definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Hoor je onverhoopt niets van ons? Bel ons dan even en we zoeken het voor je uit.

Onze openingstijden zijn deze week:

Ma 12 feb: Gesloten
Di 13 feb: Gesloten
Wo 14 feb: Gesloten
Do 15 feb: Gesloten
Vrij – Zo Gesloten

Onze thema’s & Inschrijven

Inloop

Tijdens onze openingstijden, van maandag tot en met donderdag, ben je van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen. Onze vriendelijke gastvrouwen staan klaar voor een persoonlijk ontvangst. Voel je welkom.

Gesprek Positieve Gezondheid

Creatieve workshops

Informatieve en Thema Bijeenkomsten

Lotgenotenbijeenkomsten

Ontspannende activiteiten

AYA’s

Spreekuur

Allerzorg Care for Cancer

Mannen en Kanker

Palliatieve Zorg

Sociale Kaart Midden-Brabant

Onze kalender met speciale activiteiten

Inschrijven op onze activiteiten

Wil je vaker meedoen met dezelfde activiteit? Dan hebben we een vriendelijk verzoek aan je. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen de kans hebben om zich aan te melden voor de activiteit van hun keuze. Schrijf je daarom voor één datum in en niet voor meerdere tegelijk. Ben je bij de activiteit geweest? Dan kun je je daarna weer inschrijven voor een volgende mogelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk gasten van ons aanbod kunnen profiteren.