Acties en evenementen

Onze eigen acties

Regelmatig organiseren we eigen acties en evenementen waar jij aan deel kunt nemen en waarmee wij geld inzamelen om de deuren op te houden

Acties door derden

Een belangrijk onderdeel van onze totale fondsenwerving zijn de acties die jullie voor ons organiseren. Wij zijn jullie bijzonder dankbaar voor alles wat jullie voor ons doen

Landelijke acties

Er zijn gasten en vrijwilligers van andere IPSO Centra in Nederland die acties voor alle Centra organiseren. De fondsen die daarmee worden opgehaald worden gedeeld.

Een eigen actie starten is makkelijker dan je denkt

Meld ons dat je een nieuwe actie wil starten door het invullen van dit formulier. We bellen je dan terug om de details door te spreken en maken jouw actiepagina op onze website aan.

“Er is zoveel te organiseren om IPSO Centrum Midden-Brabant te ondersteunen. Neem onze deelname aan de Tilburg Ten Miles in 2023. Niet alleen voltooiden wij de hele afstand in een hele mooie tijd maar passant haalden we ook nog eens 1000 euro op, voor iedereen geraakt door kanker! Hoe mooi is dat?”

Dit jaar, in 2024, gaan we met 30 buddy’s in tweetallen wandelen en rennen. En hebben we een ondersteuningsteam paraat! Dit wordt grandioos. Doe jij mee, als buddy, als gast van ons huis of als donateur van onze kanjers?

— Doris van Vught en Maryse van der Steen, coördinatoren van IPSO Centrum Midden-Brabant in Tilburg

Voor ons gedaan

Met enige regelmaat organiseren derde partijen acties en evenementen waar jij aan deel kunt nemen. Hieronder vind je een overzicht van deze acties.

Ik wil meedoen en zoek een buddy
Ik wil graag buddy zijn

Lopende acties

Regelmatig organiseren we eigen acties waar jij aan deel kunt nemen. Hieronder vind je een overzicht van deze acties

Te koop bij ons

Je kunt ook leuke dingetjes kopen bij ons, voor een klein bedrag. Maak jezelf of een ander blij!

Geluksengeltjes

Schilderijen uit de schildersgroepen

De Noordmannen & Heren van Probaat

Op 2 december 2023 hebben we alweer voor de zoveelste keer genoten van de jaarlijkse Soulparty van de Noordmannen en de Heren van Probaat bij Auto Probaat in Tilburg Noord. De opbrengst hiervan is ten goede gekomen van ons Centrum. Wij zijn Auto Probaat natuurlijk meer dan dankbaar voor deze prachtige geste!!!

Wil jij ook een groot evenement organiseren en de opbrengst ten goede laten komen van IPSO Centrum Midden-Brabant? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Doris van Vught via doris@ipsocentrummb.nl

Een eigen actie starten is makkelijker dan je denkt

Start je eigen actie

Meld ons dat je een nieuwe actie wil starten door het invullen van dit formulier. We bellen je dan terug om de details door te spreken en maken jouw actiepagina op onze website aan.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Schreeuw je actie van de daken en het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt. De informatie op onze website staat je al ter beschikking.

Vier je impact

Je doel behaald? Fantastisch! Samen maken we het verschil voor een beter leven met én na kanker. Dankjewel voor jouw inzet en je steun! We zullen elke euro goed gebruiken.

Landelijke acties voor IPSO Centra

Tenslotte worden er ook landelijk acties georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede komt aan alle IPSO Centra in Nederland en waarbij elke IPSO Centrum een percentage van de opbrengst ontvangt. Als IPSO Centrum Midden-Brabant willen wij jou deze acties en evenementen zeker niet onthouden.

Helaas worden er momenteel geen landelijke acties voor IPSO Centra georganiseerd

Laat je inspireren door eerdere acties en evenementen