Acties en evenementen

Onze eigen acties

Regelmatig organiseren we eigen acties en evenementen waar jij aan deel kunt nemen en waarmee wij geld inzamelen om de deuren op te houden

Acties door derden

Een belangrijk onderdeel van onze totale fondsenwerving zijn de acties die jullie voor ons organiseren. Wij zijn jullie bijzonder dankbaar voor alles wat jullie voor ons doen

Landelijke acties

Er zijn gasten en vrijwilligers van andere IPSO Centra in Nederland die acties voor alle Centra organiseren. De fondsen die daarmee worden opgehaald worden gedeeld.

Een eigen actie starten is makkelijker dan je denkt

Meld ons dat je een nieuwe actie wil starten door het invullen van dit formulier. We bellen je dan terug om de details door te spreken en maken jouw actiepagina op onze website aan.

A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Er is zoveel te organiseren om IPSO Centrum Midden-Brabant te ondersteunen. Neem mijn spinningmarathon van 3 jaar geleden: 2000 euro door een middagje te fietsen. Met gratis eierkoeken van Meesterbakker van Iersel en fruit van Fruitmasters. Hoe mooi is dat?”

— Theo Molenbrugge, vrijwilliger

Lopende acties

Regelmatig organiseren we eigen acties waar jij aan deel kunt nemen. Hieronder vind je een overzicht van deze acties

Te koop bij ons

Je kunt ook leuke dingetjes kopen bij ons, voor een klein bedrag. Maak jezelf of een ander blij!

Geluksengeltjes

Schilderijen uit de schildersgroepen

Voor ons gedaan

Met enige regelmaat organiseren derde partijen acties en evenementen waar jij aan deel kunt nemen. Hieronder vind je een overzicht van deze acties.

Samenloop “Nacht van Loon” | 23-4-2023
Komt jouw actie hier te staan?

De Noordmannen & Heren van Probaat

2 december 2023 is het weer zover: dan organiseren de Noordmannen en de Heren van Probaat weer hun jaarlijkse Soulparty? Wil jij er bij zijn, neem dan contact met Fred via info@autoprobaat.nl

Een eigen actie starten is makkelijker dan je denkt

Start je eigen actie

Meld ons dat je een nieuwe actie wil starten door het invullen van dit formulier. We bellen je dan terug om de details door te spreken en maken jouw actiepagina op onze website aan.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Schreeuw je actie van de daken en het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt. De informatie op onze website staat je al ter beschikking.

Vier je impact

Je doel behaald? Fantastisch! Samen maken we het verschil voor een beter leven met én na kanker. Dankjewel voor jouw inzet en je steun! We zullen elke euro goed gebruiken.

Landelijke acties voor IPSO Centra

Tenslotte worden er ook landelijk acties georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede komt aan alle IPSO Centra in Nederland en waarbij elke IPSO Centrum een percentage van de opbrengst ontvangt. Als IPSO Centrum Midden-Brabant willen wij jou deze acties en evenementen zeker niet onthouden.

Geen actieve acties

Laat je inspireren door eerdere acties en evenementen