Zondag 16 juni beweegt het in De Besterd Mijl en De Besterd Walk.

Aankondiging

Waar de een houdt van rennen, houdt de ander van wandelen. Op zondag 16 juni worden in Tilburg beide beweegactiviteiten aangeboden. De Besterd Mijl organiseert de inmiddels bekende hardloopwedstrijd en Stichting Inzet Loont is verantwoordelijk voor de Besterd Walk. Een wandeling, door de wijk Theresia en een stukje Hasselt/Goirke, van 5 km waarbij de deelnemers tijdens de tocht door de LocHal, het Ontdekstation013 en het Textielmuseum wandelen.

Een wandeling bovendien voor het goede doel, de IPSO Centra voor mensen met en na kanker in Tilburg en Waalwijk. Halverwege de wandeling zijn we dan ook nog te gast bij het IPSO Centrum Midden-Brabant aan het Wilhelminapark 29 in Tilburg. Wij hopen op goed weer, maar vooral op veel deelnemers. Dan kunnen wij onze Besterd Walk op onze terugkerende jaaragenda plaatsen. Alle gelden uit inschrijvingen en sponsoring gaan naar de Centra voor leven met en na kanker. Waar de noodzaak van veel onderzoek wordt onderschreven, heeft de Stichting Inzet Loont ervoor gekozen dichterbij en direct voor de lotgenoten en naasten financiële steun te bieden voor de zo belangrijke sociaalpsychologische zorg.

Ga naar de Besterdmijl voor alle informatie en om in te schrijven voor de Mijl of de Walk. Zorg dat je erbij bent, dan zorgen wij voor een geweldige middag. Zo zijn er op het Besterd Plein tal van activiteiten en voetballiefhebbers kijken op een groot scherm de eerste EK-wedstrijd van Nederland tegen Polen.

Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2024061651243-nl. We hopen op veel animo via onze Gasten en Vrijwilligers.