Rob’s Kaastoer is op 27 juli 2023 in Tilburg

Tocht voor alle Centra voor leven met en na kanker in Nederland

Rob van Hoogdalem vertrekt op 6 mei voor een tocht van vijf maanden door heel Nederland en eindigt op 30 september bij zijn thuisbasis, het Samen sterk huis, centrum voor leven met en na kanker in Woerden.

Met zijn antieke tractor met daarachter een speciaal ontworpen huisje doet hij elke gemeente in Nederland aan. Ook hoopt hij u via zijn vlog diverse Centra voor leven met en na kanker te kunnen laten zien die Nederland rijk is.

Daarnaast verkoopt hij ook kaas voor een goedkope prijs van slechts 10 euro per kilo. Dit zijn Goudse belegen kazen van 12 kilo. Wie een halve kaas van 6 kilo wil kopen, is ook van harte uitgenodigd dit te doen. De opbrengst gaat naar de centra die meedoen aan de actie. Wil je zelf een goedkope kaas kopen in deze dure tijd dan kan dit door op Koop een Kaas te drukken. “Ik kom bij je langs, privé, bij je bedrijf, de kerk, restaurant, of wat je maar kunt bedenken.” Rob komt op 27 juli 2023 naar Tilburg!

De opbrengsten van Rob’s Kaastoer zullen door IPSO Centrum Midden-Brabant worden ingezet voor de aanschaf van middelen en materialen voor onze diverse workshops

laat ons via een reactie weten of je een goedkope kaas gekocht hebt

Algemene informatie over de actie

Hoe krijg ik mijn gekochte kaas?

Is dit een actie van IPSO Centrum Midden-Brabant?

Het door IPSO Centrum Midden-Brabant ontvangen bedrag

Het totaal bedrag is momenteel € 0,00